SOLD OUT Как да построим разказ за пътуване от 3 страници с помощта на 3 х 3-минутни упражнения и 3 техники с Велина Минкова – с включена индивидуална консултация – 8 – 17 ноември

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Добре дошли!

В този курс писателката и преводачка Велина Минкова споделя своята многократно изпитана техника за успешно писане на разказ, свързан с пътуване. Как да подредите, оформите и преровите пластовете от спомени, вкусове, аромати, гледки и всякакви асоциации, които едно пътешествие е заключило в себе си и да ги превърнете в добре построен разказ от 3 страници, ще научите с помощта на 3 три-минутни упражнения и 3 техники. Най-хубавото на тези упражнения и техники е, че може да ги използвате в писането си въобще и така да си отключвате неподозирани вратички. В рамките на курса ще получите четива за конструктивна почивка, както и препоръки за по-нататъшно четене. В края на курса ще може да си запазите 45-минутна индивидуална консултация за получаване на обратна връзка от преподавателя и обсъждане на написания финален текст.

Велина Минкова е родена през 1974 г. в София. Завършва английски език и литература с профил творческо писане в Калифорнийския университет (UCLA). Автор е на романа „Доклад на зелената амеба за химическия молив“ (Колибри, 2015) и на два сборника с разкази – Red Shorts (на английски език, Колибри, 2001) и „Бразилски храст“ (Колибри, 2018). Живее в Париж, където пише и превежда художествена литература на български, английски и френски.

Програма

8 ноември – достъп до всички лекции в курса

11 ноември – краен срок за предадаване на творбите, 20:00 часа

15 , 16 ноември и 17 ноември – индивидиуални онлайн консултации, часовете предстои да бъдат уточнени

Приятно писане!

Този курс по творческо писане се реализира с подкрепата на Национален фонд “Култура” по програма “Едногодишен грант 2021”.

Снимка: Деян Парушев